Sel päeval jõudsime esimest korda ka Kolymbias asuvasse Nikose restorani ning kohtusime selle omaniku Nikosega.
Kuigi see võib tunduda küünilisena, kestab Rhodose teenindaja (ja ilmselt kogu Kreeka või üldse turismitöötaja) huvi senikaua, kuni on võimalik turisti pealt (kasvõi potentsiaalselt) teenida.
Kuna meie arvates oli antud restoranis paigas nii hind, toidu kvaliteet kui kogus ning loomulikult ka teenindus, siis külastasime meeldima hakanud restorani korduvalt.
Kõigil kordadel tehti meile boonusena maja poolt mingi magustoit või naps välja.
Nagu muuseas päris Nikos alati ka selle järele, et kaua me veel puhkame.
Viimasel saarel viibimise õhtul, kui ta sai teada, et järgmisel päeval me lahkume ja enam tema restorani ei tule, kadus automaatselt tal ka huvi meie poputamise vastu…